logo-wissel-oranje

Wissel.nl

Wissel.nl is nieuw. Eindelijk is er nu een veilige en snelle manier om tegen gunstige tarieven je ongebruikte cadeaubonnen in te wisselen voor geld!

Alle ingewisselde cadeaubonnen en cadeaukaarten vind je met super aantrekkelijke korting weer terug in hun webshop. Gemiddeld heeft wissel.nl van zo’n 50 merken cadeaubonnen op voorraad met kortingen tot wel 50%.

Cadeaubonnen waarmee je online kan betalen worden je direct na betaling per e-mail geleverd! Kan je met de cadeaubon of tegoedkaart ook in de winkel of restaurant betalen dan kan je zelf kiezen of je de cadeaubon (gratis) opgestuurd wilt krijgen.

Wil je weten hoeveel geld je kan krijgen voor je cadeaubonnen ga dan naar www.wissel.nl en klik op cadeaubon verkopen en geef vrijblijvend aan welke bonnen je wilt verkopen.

Bij wissel.nl gaan ze tot het uiterste voor een tevreden klant. Dat betekent snel, transparant en eerlijk handelen, maar ook de allerbeste prijzen. Ze garanderen de hoogste uitbetaling én de meest aantrekkelijke korting!

 

vertical_cards_falling_big