Shopkaart_handtekening_logo

Shopkaart

Voelen, passen, deskundig advies, er gaat niets boven het échte shoppen. In de winkelstraat dus. Maar waar vind je jouw musthave? Welke winkels mag je absoluut niet missen? En misschien nog wel belangrijker, waar krijg je het meeste waar voor je geld?

Of je op zoek bent naar je favoriete merk, de leukste winkels of graag shopt met korting, Shopkaart wijst je de weg in de winkelstraat, zowel online via de site als mobiel met de apps. Daarnaast kun je bij ons terecht voor de Nationale Shopkaart. Daarmee krijg je altijd minstens 10% extra korting in de winkelstraat, ook tijdens de sale. Hoe lekker is dat?

Check www.shopkaart.nl voor alle informatie.

P.S.: Zelf winkelier? Meedoen aan de Nationale Shopkaart kan op basis van no cure, no pay. Lees hier alle voordelen.