KeesVersluys-SOUVENIR-1500x1500

Kees Versluys

Kees Versluys draait al decennia professioneel mee in het artiestenvak en heeft zijn kilometers op de Nederlandse én internationale podia gemaakt door succesvol te pionieren in zijn eigen dinnershows, rock ’n roll optredens en LasVegas shows. Hij scoorde diverse hits en wist met albums als Personality en Endeavour de aandacht op zich te vestigen. Die tijd ligt nu achter hem en met het opvallende Souvenir opende hij begin 2016 een nieuw hoofdstuk.

Release: De tweede release, CD-single KOM DANS MET MIJ gaat als uptempo opvolger, een zeer geschikte single worden voor de liefhebber van Nederlandstalige muziek.

Een zomerse sound: Met de zomer in aantocht zal iedereen vooral buitenshuis te vinden zijn. Een gezellige barbecue in de tuin, een zonovergoten strandvakantie en liefst luchtig gekleed de zomer in. Het is voor vele vakantiegangers een periode van zorgeloze ontspanning. Er is tijd om eens even lekker te feesten en de hele dag te luisteren naar je favoriete muziek.
Nieuw: De nieuwe single van Kees Versluys sluit daar helemaal bij aan. Na een opvallende start begin dit jaar met de single Souvenir, is het nu het moment voor een uptempo, zomers nummer. “Kom Dans Met Mij” heeft een lekker in het gehoor liggende beat. Zoals de titel al doet vermoeden, is dit nummer uitstekend geschikt om op te dansen.
Muziek: Het nummer is ingespeeld door de topmuzikanten uit de band van Marcel Fisser en gemixed in de Fendalsound Sound studio’s, dus kwaliteit gegarandeerd.
De videoclip opname, onder andere op de dansvloer bij Dance Masters van dansschool Wensink was een groot succes. Van beginner tot ervaren danser kon ieder zich vinden in het vrolijke ritme. Tien dansparen hebben in twee opnamedagen vele uren voor de camera gedanst.
Tekst: Al lijkt het soms heel gewoon, toch is het een teken van vrijheid dat mensen met elkaar kunnen dansen. Op de dansvloer is iedereen gelijk, je zweeft over de vloer en bent even de alledaagse zorgen vergeten.
Het idee voor de tekst kwam tot stand na een leuk gesprek dat Kees Versluys had met het meisje (inmiddels een vrouw), waarmee hij ooit op dansles zat. Zeer zeker herkenbaar voor alle mensen die ook in hun jeugd op die glimmend geboende parketvloer bezig waren met hun dansles en de voorbereidingen op weg naar die spannende dag dat je kon afdansen voor brons, zilver of goud.
Ervaringen die je je hele leven niet meer vergeet. Iedereen weet er wel iets grappigs over te vertellen.
Succes: Kees Versluys hoopt dat hij met het nummer ”Kom Dans Met Mij” heel Nederland weer laat dansen. Het nummer zal onderdeel gaan uitmaken van het vaste podium-repertoire dat, overal waar Kees Versluys geboekt is, te horen zal zijn.
www.keesversluys.com