Logo

Thijs Damsma

Thijs Damsma, ondernemer van Tyke Signe is een kunstenaar die een veelzijdige interesse heeft in het aquarelleren van “diverse takken van sport”.
Sport is een belangrijk onderdeel in zijn werk, maar ook muziek, artiesten, stadsgezichten, paarden en auto’s hebben zeker zijn interesse. Niet alleen op papier worden de kunstwerken vervaardigd, maar ook muren en vloeren worden door hem verfraaid.
Thijs heeft al voor vele bedrijven, verenigingen en particulieren opdrachten uitgevoerd. Thijs maakt ook op verzoek unieke aquarellen, dat kan een geboortekaart, portret of zelfs een complete serie zijn die allemaal een eigen karakter hebben. Op deze manier kunt u zo uw eigen belangrijke moment vereeuwigd vast laten leggen door kunstenaar Thijs. Op verzoek is alles mogelijk!
Onlangs heeft Tyke Signe een opdracht uitgevoerd voor een luxe moderne brasserie/restaurant in Amsterdam. In het restaurant zijn een serie aquarellen opgehangen. Deze zijn in een luxe passe-partout bak gemonteerd met een verlichte achtergrond. Het effect is zeer fraai, zie www.tyke signe.nl
In het verleden heeft Thijs vaste rubrieken gemaakt voor diverse tijdschriften zoals Voetbal International, Ajax magazine, De Hardloper en plaatselijke kranten.
Thijs exposeert regelmatig in tal van plaatsen door heel Nederland. Momenteel hangen er een aantal werken op de expositie “KIS” in de Omval,  Gemeente huis van Diemen.