Logo

Make it easy

Voor afvallen zonder lijnen ben je bij Make It Easy aan het juiste adres! Wil je voorgoed afrekenen met jouw overtollige kilo’s? Heb je al vaker een poging gedaan, maar zonder blijvend resultaat? Kies dan nu voor Make It Easy! Onze ‘Afvallen zonder Lijnen-behandelingen’ zijn eenvoudig, pijnloos en effectief. Bovendien heten ze niet voor niets Afvallen zonder Lijnen.

Make It Easy hanteert al meer dan 20 jaar de gecombineerde aanpak, omdat wij van mening zijn dat wij niet alleen het lichaam maar juist ook de geest aan moeten pakken. Onze ervaren therapeuten beginnen daarom de eerste Afvallen zonder Lijnen-behandeling met een uur durende training gebaseerd op Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) waarbij wij ernaar streven jouw geest te ‘herprogrammeren’.

Aansluitend wordt auriculotherapie toegepast, waarbij puntjes van chirurgisch staal op en rond de oren worden geplaatst. Daar overheen plakken we een klein huidkleurig pleistertje zodat de puntjes bijna onzichtbaar zijn. De puntjes zorgen enerzijds voor een snellere vetverbranding en anderzijds gaat het de behoefte aan zoetigheid en overmatig eten tegen, je hebt sneller een verzadigd gevoel.

Tevens bieden wij ook de ‘Moeiteloos stoppen met Roken’ behandeling aan. Door de auriculotherapie ervaar je minder behoefte aan nicotine, een snellere afvoer van nicotine uit het lichaam en treden er nauwelijks ontwenningsverschijnselen op

Kijk voor meer informatie op www.makeiteasy.nl of op de Facebook pagina https://www.facebook.com/makeiteasy.nl/ voor cliënt ervaringen. Het is altijd mogelijk om vrijblijvend een training bij te wonen.

 

Training Auriculotherapie