facebook_1467974997457

Sigrid Kemphaan

Sigrid is medium, profetesse en auteur.

Sigrid heeft 2 autobiografische boeken geschreven, 6 verhalenbundels, 2 erotische boeken en 2 wetenschappelijke boeken. Het boek Dichterbij de Overwinning is een prima zelfhulp boek om te leren hoe je jezelf kunt zijn.

Als profetesse kan ze helpen bij grote vraagstukken als het vluchtelingenprobleem, gewelddadige jongeren en het beter functioneren van het onderwijs, gezondheidszorg en het economisch model. In speeches van een half uur draagt zij oplossingen aan die voor overheden en bedrijven relevant zijn. Boek haar voor uw Congres of bijeenkomst via 06-27529256

Als medium kan ze jong tot oud helpen in een persoonlijk gesprek van 1 of twee uur om talent te ontdekken, leren jezelf te zijn, richting in het leven te geven maar ook helpt ze in zes gesprekken jong en oud van verslavingen en depressies af. Door een combinatie van haar studie van spirituele leraren en haar levenservaring leest ze u door middel van uw uiterlijk beelden en woorden. Aan de hand daarvan brengt ze liefde, aandacht en hernieuwde zelfvertrouwen en bovendien handvatten hoe ver te komen in je eigen leven.
Bel of app voor een afspraak 06-27529256 of Mail schrijf@sigridkemphaan.nl 
Meer informatie; www.Sigrid Kemphaan.nl